Verwarming

Ketels

Een goed functionerende cv ketel is noodzakelijk voor het verwarmen van uw pand en voor de warmwatervoorziening. Daarnaast zijn comfort, prijs, rendement, gebruiksgemak en energieverbruik van belang. Er is keuze uit veel verschillende types en merken. Wij leveren en installeren diverse soorten ketels en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing, afgestemd op uw leefsituatie en wensen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een zuinige en comfortabele manier van ruimteverwarming dat als bijverwarming en hoofdverwarming kan worden gebruikt. Met vloerverwarming worden de ruimtes zeer efficiƫnt en gelijkmatig verwarmd met een relatief lage temperatuur, waardoor de stookkosten lager worden. Bijkomend voordeel is dat er minder stofophoping en stofcirculatie is dan bij verwarming met radiatoren.

Warmte pompen

Duurzaamheid neemt een steeds grotere rol in de hedendaagse installaties, mede door het stimuleren door de overheid door het uitdelen van subsidies. Mensen willen behalve een kostenbesparing ook milieubewuster gaan leven. Hierbij is een warmtepomp een goede partner. Warmtepompen worden gebruikt om een woning te verwarmen maar ook om de woning te voorzien van warm tapwater.

Waarom Airconditioning?

We staan er niet altijd bij stil, maar het klimaat is van grote invloed op ons welzijn. Het juiste klimaat bepaalt of we ons goed voelen en of we optimaal kunnen functioneren. Door gebrek aan ventilatie, de aanwezigheid van mensen en steeds meer elektronische apparatuur wordt de comfortgrens snel overschreden

Toch hoeft dat niet zo te zijn. Met een uitgekiend aircosysteem, die ook ontvochtigd verandert elke ruimte in een aangename plek om te werken en te wonen. Of het nu een kantoor, winkel, praktijkruimte, slaapkamer of woonkamer betreft, Installatiebedrijf van Veen biedt u een passende oplossing.